Blog

Tak si říkám....

22.03.2011 08:03

Všichni se honíme za penězi, ale proč ? Abychom stíhali splácet své závazky. Kdo shání přivýdělek - cítí, že brzo nebude mít dost financí. Buďte klidní - já taky. Hodně lidí si nechce ani připustit, že by to sami nezvládli, hodně lidí se o svých dluzích stydí mluvit, prostě každý jsme nějaký a každý máme jiný důvod ke svému postoji. Proč to sem píšu ? Protože jsem našla společnost, která svým jednáním jednak pomáhá lidem splatit své dluhy legální cestou a NAVÍC - snaží se ochránit majetek dlužníků (dost společnostem je to fuk),své služby má nejlevnější a nejrychlejší.Ono jde hlavně o to, že když přeceníte své schopnosti dluh splatit a dojde k tomu, že už nevíte kudy kam - pak je čas to nejdůležitější ! Musíte jednat rychle, abyste nepřišli o majetek a nusíte tedy vědět, na koho se obrátit. Jenže když se člověk dostane do stresu - většinou právě stres ho nažene do náruče podvodníků a "slibovačů".

Takže - jen tak - prostě abyste věděli - když budete vědět ve svém okolí o někom, kdo už si dokáže představit, že svůj dluh neutáhne a je ochoten o tom mluvit a nechat si pomoci - dejte mu na mně kontakt, pokud si vzpomenete.

První zpráva

19.03.2011 00:36

Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.